keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Saa mullakin lapsettaa :)

Tässä pari iltaa sitten oli vähän levoton olo. Oltiin käyty Ikealla ja sitten saatiin illaksi vieraita. Tuli syötyä joulutorttuja ja ties mitä kaikkea. Sitten ku vieraat lähti niin alko vähän jalat vispaamaan, että mitä sitä tekis.
Hetken kun mietin niin alko vallan lapsettamaan ja ajattelin kokeilla miltä tuntuis olla siinä omien lasten paikalla. Aina siihen hetkeen asti tämä on näyttänyt minun silmiin ihan tavalliselta olohuoneelta:


Mutta kas kummaa, jo rupes maisemat muuttumaan. Eikö vain, että tuon kulmasohvan vasemmanpuoleinen käsinoja näyttää kyllä paljon enemmän pomppulaudalta, ku käsinojalta? ;) Niin mä sen homman näin ja kiipesin sinne... sieltä sitten pääedellä patjaan ;) no ei sentäs ihan päälleen, kyllä tääki matami pääsi pyörähtää ympäri asti. Se ei ollu se sen jutun vaikeus...mutta se jonotus, kun kaikki lapset tuli tietenki mukaan hyppimään, sitä mä en kestäny. Mun vuoro olis pitäny olla ainaki joka toisella hypyllä. Jo olis tehnyt mieli käyttää kyynärpäätä ja laittaa jalkaa toisten eteen ja ties mitä kaikkea sitä mielessä liikku :D huh, kyllä nyt ymmärrän ettei se niin helppoa ole. Voluumit nousee ja meno yltyy, lapset on mielissään, "äiti tekee voltteja!"(ps. ne ei ollut niitä).
Olihan se mukavaa. Ens kerralla vaan odotan, että lapset menee nukkuu ja saan yksin vallottaa koko sohvan! 

Kokeilee kuka uskaltaa ;D

1 kommentti:

  1. Pitäähän sitä välillä taantua lapsen tasolle.Itsekin välillä kieriskelen lattioilla ja löpisen itsekseni.(ps.hyvää syntymäpäivää)

    VastaaPoista