sunnuntai 3. helmikuuta 2013

HullunHaloo?

Kun en osannut tohon "tietoa minusta" laittaa omaa kuvaa niin laitoin sen sitten tähän :) en sentäs ihan oikeeta kuvaa viittiny laittaa ;)

Täytyy sanoa, että blogin nimi on ehkä hieman outo. Mietin, minkä voisin blogin nimeksi laittaa, kun ei nyt ole mitään tiettyä aihetta mistä kirjoittelis. Jostain syystä tuli tästä omasta elämästä mieleen Hullunmylly ;)
Hullunmylly nyt valitettavasti oli varattu niin tuli mieleen toi HullunHaloo. Nimen merkityshän on tosissaankin aivan eri mitä alkuperäisessä nimivaihtoehdossa, mutta mun mielestä ei paha. Kyllä musta sen verran hullua löytyy :)

No entä miksi sitten ylipäätään laittaa blogia? Eteenkään kun en ole ajatellut ainakaan nyt jakaa tätä, eikä mulla ole hajuakaan mitä kautta kukaan löytäisi lukemaan tätä.
Mutta ei se mitään. Täällä ainaki voin kirjottaa itestäni niin paljon ku sielu sietää ja ehkä vähän helpottaa kavereiden korvia, kun ei sitten tarvii niin paljon paasata omista jutuista kun näkee. Täällä voi hyvinkin olla ihan minäkeskeinen ;) Minä tein, minä olin, minä sain, minä menin... kuin hauskaa ;D

Elämä tosissaan on jonkinlaista hullunmyllyä. Pelkästään arjen pyörittämiseen tarviis jo paljo enemmän mitä on, vois ainakin kuvitella. Mutta niin vain (lähes) kaikki aina hoituu vaikka viiden lapsen, kahden koiran ja miehen kanssa on välillä semmosta soppaa, että huhhuh. Siihen sekoitetaan vielä työt, opiskelut, harrastukset ja ne kun ei päästäkkään harrastamaan niin oijjoi... Tähän väliin kuuluis sanoa: "mutta päivääkään en vaihtais", mutta täytyy kyllä sanoa, että minäpä vaihtasin. Ja montaki. Kaikki sairastelut, turhat tappelut, aamusta-iltaan-huonopäivät, 3vk:n lomareissusta puolet sängyssämakuuta koko porukalla niin, että törkeen kallis, vuokrattu tila-auto seisoo pihassa, superkiukkupäivät ym. ym. Keksin kyllä heti vaikka kuinka paljon vaihtopäiviä, että jos joku tarvii näitä niin vaihdetaan parempaan ;)

Mutta totta on että hyviä päiviä on paljon enemmän kuin huonoja. Todellakin.
Ja mikä parasta niin lapsista saa niin paljon naurua kun niillä on niin hyvät jutut :D Pitäis saada kaikki muistiin, mutta eipä niitä tule koskaan laitettua.

Voisin keräillä vähän remonttikuvia ja laitella tänne, kun kerran tykkään tosta remppaamisesta :)

1 kommentti:

  1. Niin totta toi et kyllä on niitä päiviä mitä vois heti vaihtaa.en usko jos joku ees väittää muuta :) ja saimpas taas nauraa sulle ;P

    VastaaPoista