tiistai 26. marraskuuta 2013

Vinkkejä Joulupukin asialle

Tänä vuonna aion tehdä saman kun viimevuonna. En lähde kauppoihin kiertämään joululahjoja. Aion shoppailla netissä ihan rauhassa. Jos nyt jouluna voi säästää, niin siinä sitä säästöä tulee. Ei tuu niin paljoa heräteostoksia. Aiemmin, kun hain lahjat kaupoista, kävi aina niin, että kun olin kotona ja aloin pakkaamaan lahjoja, niin ihmettelin, että mitenkäs sitä tulikaan taas tuolle ja tuolle noin monta pakettia, kun mullahan oli listaan laitettu ne tietyt jutut. Sitten, kun kävi mielessä kauppareissua läpi, niin hoksas ne monet lelun ohitusyritykset, kun mietti, että tarviiskohan sitä sitten kuitenkin vielä ottaa vaan tämä yksi paketti lisää. Yksi on äkkiä tällä porukalla yksitoista... ;)
Pystyn oikeen kuvittelemaan itseni sinne kauppaan kärryjen kans päättäväisenä listan kanssa seisomaan niinkuin mikäkin tiukan-linjan-talous-mamma, joka kaikkien niiden söpöjen kamojen keskellä muuttuu höpön-löpön-lässyttäväksi-pehmo-mamiksi. Huhhuh, säästän muut siltä näyltä...tai molemmilta näyiltä ;)

Br-leluilla oli sopivan laaja valikoima niin täytyy perehtyä sinne nyt. Postikulujakaan ei tule yli 40e ostoksista.
Olen joskus tilannut Tuukalle lahjaksi lehden, sekin on aika kiva lahja, kun saa sen lehden joka kuukausi (tai viikko). Täällä oli lehtiä -40% ja (oikeasti!) kiva tilaajalahja!
Löysinpä vielä teineillekin hyvän lahjaidean, tosi mageita kännykänkuoria!

Kyllä minäkin silti sinne jouluostoksille halua ihan konkreettisestikin mennä. Mutta menen sitten ajan kanssa kattelemaan vähän mitä sitä tuolle ukkokullalle laittais pakettiin ja jos näkyisi jotain kivaa parille ystävällekin <3 Siinä vaiheessa vain ostostunnelma on hitusen verran mukavampi :)

Mutta nyt...aaahh! Kuppi kahvia ja pipari, niin jo kelpaa shoppailla. Järkevästi ja edullisesti ;) Tarjouksiakaan ei tarvitse etsiä, nekin on ihan siinä linkin takana.
joululaulut soimaan ja shoppailemaan!!



2 kommenttia:

  1. No olisi kyllä pitänyt tehdä samoin. Tuli kassalla yllätys kun vain "pari" lahjaa piti ostaa. Mukaan lähti siis aika läjät muutakin mitä ilmankin olis voinut olla..

    VastaaPoista