perjantai 30. elokuuta 2013

Huumoria päivään!

Ehkä parasta maailmassa on nauru. Hyvä huumori. Huono huumori. Musta huumori. Tyhmille asioille nauraminen. Itselle nauraminen. Nauraminen.

Joskus saa vaan varoa, ettei naura väärässä paikassa...hmmm...ehkä muutaman kerran sattunut pieni lipsahdus ;D. Esimerkiksi, kun joskus ostin mihelle lahjaksi zippoa ja myyjä olisi ilmeisesti halunnut nähdä paperit tai sitten ei ollut mahdollisuuttakaan uskoa mua täysi-ikäiseksi, "kun ei niitä tulivehkeitä alle 18v saa myydä". Olisi ehkä ollut muitakin vaihtoehtoja entä nauraa, että "hyvä vitsi hei", olisi ehkä voinut myös näyttää vaan ne paperit! Myyjällä meni kuitenkin jokseenkin pasmat sekaisin ja kiltisti pakkas zipon pakettiin ja kaiversi vielä erittäin aikuismaisen tekstin "A Ihanalutunen"(muutaman varmistuksen jälkeen) zipon kylkeen :D Sillä nimellä nyt toi ukon numeo on aina 15v asti ollut mun puhelimessa. Ps. olin ehkä ...24 tai 25v. silloin

Tietenkään ei saa nauraa toisille niin, että se loukkaa toista. Siinäpä se raja sitten onkin.

Olipa meilläki tässä eräänä päivänä hieman hauskaa. Lapset hoksas saman leikin, mitä itekki pienenä leikittiin. Voin kertoa...meinasin OIKEESTI KUOLLA NAURUUN :D Jos, ette usko niin tässä todisteita poikien sumopainija leikistä:




Ei tässä muuta :)

2 kommenttia:

  1. Aivan mainioita:D Päivän parhaat naurut tästä:D

    VastaaPoista
  2. Pitipä käydä itsekkin iltanaurut hakemassa :)

    VastaaPoista