sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Midnight Run Helsinki 2013

Tässä sitä maataan sohvalla silmät ristissä. Nukkua ei pysty, mutta maata sentään. Miksikö? No hei(!), me oltiin eilen siskon kanssa juoksemassa Helsingissä Midnight run! Ja tosiaan, kotona olin sitten vasta yhden aikaan yöllä, vaikka juostiinkin autoon lähes suoraan maaliviivalta (lue: kontattiin polvet ruvella, höyry selästä nousten, puuskuttaen niinku hullut, hikinoro perässä valuen ;). Tää mamma on tullut niin vanhaksi, että vuosien yövalvomisten jälkeen olen opetellut menemään nukkumaan jo yhdentoista aikaan. Joten tämä reilu uniajan ylitys tuntuuuuzzzzzZZZ
Meistä oli hieman hankala saada kuvia. Niinku tiedätte ne ylivilkkaat lapset, kun yritätte saada niitä pysymään edes hetken paikoillaan. Sama meininki meidän kanssa, mutta minkäs teet.

Tunnelmat ennen lähtöä :) Vakavaa on..


No ei sentäs, yritettiin vain olla ihmisiksi, totuus on toinen ;D




Itse en ole juurikaan näissä juoksutapahtumissa juossut. Olisko kerran naarassudenjuoksu, kerran naistenkymppi, ja nyt tämä. Sisko on juossut enemmänkin. Mutta onhan se kivaa. Eilinen juoksukin keräsi lähes 11000 juoksijaa ja fiilis on sen mukainen! Midnight runissa juostaan 10km:n matka. Lähtijät on jaettu ryhmiin odotetun juoksutuloksen mukaan. Me lähdettiin ryhmässä 5a (60-65min) Siinä, kun ilta alkaa pimenemään, omaa lähtövuoroa odotellessa yritetään mahtua lämmittelemään, salamoi, ei tiedä tuleeko sade ja ukkonen päälle, odotellaan, odotellaan, odotellaan...siinä on sitä tuntua!



Me ajateltiin ottaa juoksu rennosti ja tavoitteena ei ollut mitään huumaavaa huipputulosta, vaan päästä alle tunnin aikaan. Onhan siinä ruuhkaa, mutta ei se mitään. Kaikilla on kivaa. Ainakin meillä ;) Välillä oli suorastaan akropatiaa noissa ohitteluissa, sitä ei tiiäkkään kuin kapee ite on, ennen kun luikahtaa oikeen pienestä välistä kylki edellä ohi. Sisko se oli oikee mestari tässä, ite jouduin välillä kiertämään toista kautta ;D
Mutta niin vaan se päättyi tämäkin matka ja maaliin tultiin samoin askelein, loppukirin kera :)


Ja kuinkas kävikään, päästiinkö alle tunnin, mitäs luulet siskoseni?

Sovitaan, että päästiin <3

Liikunta on vettä väkevämpää


Juoksu, kun juoksu, niin aina on voittajafiilis! Nälkää tulikin sitten ruokittua ihan väärässä paikassa. McDonald's ei ole ehkä maailma parasta palautusruokaa, mutta niillä mentiin.

Kotona sai tarkistettua oman tuloksenkin, niin 58.58 oli meidän molempien aika, HYVÄ ME, MINÄ JA MINUN SISKO <3

Ps. Jos kuvien laatu häiritsee, vaihda sivua ;)

1 kommentti: