maanantai 3. helmikuuta 2014

Kolomekymppiset

Nyt on kyllä mennyt ihan luvattoman paljon aikaa edellisestä kirjoituksesta.

On ollut joulun jälkeen niin paljon kaikenlaista, että en ole viihtynyt koneella muuta kuin pakolliset koulujutut ym. mitä ei ole voinut jättää tekemättä.

Joulukuussa meillä oli ihan mielettömän kivat synttärit. Mies täytti 30v (viimeinki mäki sain miehen!) ja pitihän niitä sitten juhlia kunnolla, kun raasu ei ole juurikaan synttäreitään juhlinut. Olisi kannattanut miettiä tarkemmin kun päätti änkeä itsensä maailmaan joulupäivänä. Silloin kun ihmisillä on jonkun toisenkin tyypin synttärit mielessä, niin saattaa tämän talon herran synttärit jäädä vähän taka-alalle.
No jokatapauksessa vuokrasin tuosta ihan meidän läheltä sellasen seuraintalon ja kutsuttiin sellanen 60 aikuista paikanpäälle. Osalla oli myös lapset mukana. Kaikki ei luonnollisesti päässyt, vaikka siirrettiin juhlintapäivää 27. päiväksi, mutta tosi paljon porukkaa oli kuitenkin paikalla.
En ressannut turhaan tarjottavista ja tarjottavat riittikin hyvin koko illaksi.
Ihan mielettömän kiva synttäriohjelma oli sumopaini. Vuokrattiin sumopuvut ja pistettiin kisat pystyyn. Kaikilla oli hauskaa! Minäkin pääsin ottamaan matsin appiukon kanssa, eikä se ookkaan mikään ihan-mikä-tahansa-appiukko :) Voitin kuitenkin yhden kolmesta erästä ja se on pääasia, etten kaikkia hävinny :D Synttäreiltä mulla ei oikeen ole kuvia, kun kamera ei ollutkaan ladannut vaikka oli laturissa ollutkin. Sumoilusta olis ollu kiva laittaa pari kuvaa :)
Synttärilahja kavereilta sitten olisi voinut olla oikee jymy-yllätys, jos en sattuneesta syystä olisi osannut pelätä pahinta ;). Kaveriporukasta kun on aina kolmekymppinen mies saanut jonkun lemmikkieläimen.
Mutta olihan se leuan venäyttämisen paikka, kun Tuukalle raahattiin kaks kanaa ja kukko koppeineen/häkkeineen kaikkineen :D :D Pääsi tän talon isäntä heti kotona rakentamaan kanalaa ja kohta pitäis alkaa saada jo muniakin :)


meidän uudet tipuset: Luke, Alma ja Lyyli



Se niistä synttäreistä sitten, seuraavat juhlitaan sitten 40v ;)

Meillä on myös ollut tässä remonttihommia, kun ollaan laajennettu tätä meidän huikean 86m2 lukaalia 60m2 isommaksi. Vielä ei ole ihan valmista, kun tässä on ollut kaikenlaisia mutkia matkassa, mutta teenpä remontista ihan oman postauksen, vähän pienemmällä välillä mitä tässä on edellisestä ollut.

2 kommenttia:

  1. Kiva lukea välillä teijän kuulumisia! :-) kuva ei näy ainakaan mulla ;-)

    VastaaPoista
  2. Täytyy vaihtaa kuva heti huomenna, kun sain sen justiin Tuukalta. En jaksa nyt alkaa :) Onhan se kiva kirjoittaa, kun tietää, että joku lukeekin ;)

    VastaaPoista