perjantai 18. lokakuuta 2013

Kokemusten Turkki

NoniH! Sitä me kuultiin Turkin matkalla useaan otteeseen, yleensä biitsipojan huudahduksena. Enää ei voi edes käyttää sitä sanaa itse. Ja nyt myös huomaa kuinka me Suomessa käytetään sitä kokoajan. "Noniin, mennääs tonne", "Noniin, katsotaan mitä tästä tulee" Ihan mitä vaan :)

Olihan tuo kokemus. Käydä Turkissa, Alaniassa. Sitä kun matkalla miettii niitä kaikkia kivoja juttuja, mitkä jää varmasti muistiin pitkäksi aikaa: kauniit maisemat, hyvä ruoka, ystävälliset ihmiset jne jne.



Ja nyt ollaan kotona. Päälimmäisenä mielessä oleva matkamuisto on kuitenkin seuraavanlainen:
Matkaseurueemme miespuolinen matkaaja oli etsinyt sanakirjasta jotain sanaa ja törmännyt vahingossa lauseeseen "step on the shit" tai jotain vastaavaa. Naurettiin tämän lauseen hyödyllisyydelle. Niimpä sitten eräänä iltana, kun tultiin hotellille, mentiin hissillä omaan kerrokseen. Hississä oli havaittavissa pientä kulmien kurtistusta ja pälyilyä samaan tyyliin, kuin tilanteessa, jolloin p***a haisee, mutta kukaan ei tunnusta. Hissistä lähtiessä oli pakko palata hissiin takaisin ja niimpä niin.... niin järkyttävää kun se olikin, niin sitä itteään siellä hissin lattialla oli. En tarvinnut enää sanakirjaa, kun menin ilmoittamaan hotellipojalle ongelmasta :D

On mulla toinenkin muisto. Se, kun siskoa vedetään jollain ihmeen kärryllä ambulanssiin. Ei kai portaissa sentäs tarvii keventää?!
Pillit soittamaan ja kaasu pohjassa turvalliseen Turkkilaiseen liikenteeseen. Ei kait potilas turvavyötä tarvii, onhan se jo valmiiksi lanssissa, jos jotain sattuu. Mitäs ne keilatkaan auton tiellä haittaa, nehän saa kätevästi kumoon lanssin puskurilla. Turavllista matkaa siskoseni <3 (Onneksi sisko pääsi takaisin vielä lomanviettoon, eikä mitään vakavampaa tapahtunut)

On mulla muutakin. Mutta, ette varmaan halua tietää enempää. Ette ainakaan siitä, kun jotenkin huijattiin tuo miesväki meijän kans turkkilaiseen saunaan, eli hamamiin. Ja kun sattui pieni väärinkäsitys, joten oltiin siellä kaikki neljä samalla kertaa. Ettekä tosiaan halua kulla, kuin miehet rentoutu omalla tavallaan ja tekivät hieman suurempaa vatsavaivaa muistuttavia ääniä selillään märkään marmoriin. Ja kyllä muuten kaiku. Ihan varmasti hotellin joka kolkkaan. Ei me oltais haluttukkaan kuunnella sitä ihanan rentouttavaa musiikkia, rentoutus on kireitä ihmisiä varten ;)
Noh, mitäs tästä opimme? Seuraavalla kerralla mennään ihan vaan siskon kanssa kaksin, ehkä jopa salaa, ettei miehet vain tuu mukaan ;)

Tosipuheessa meillä oli aivan mahtava reissu, vastoinkäymisistä huolimatta. Mulla on vaan vähän outo huumorintaju ;) Tuli käytyä myös jeeppisafarilla, Kale-kukkulalla (laitan siitä pari kuvaa loppuun), veneen perässä vedettävällä varjolla liitelemässä ja sellasta.
Aurinko, hiekkaranta, lämpö. Mitä muuta ihminen tarvitsee?



1 kommentti: