keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Reissusta selvinneet

Olipas kiva viikonloppureissu! Aika vaan hurahti ihan siivillä, hyvä kun ehti huomatakkaan ennen kuin oltiin jo lentokoneessa paluumatkalla.
Matkasuunnitelma meni silviisin, että perjantaiaamuna mentiin ensin mun isän kyydillä Vantaalle, sieltä veljen asuntoautolla Tampereelle -> veli palaveriin ja me muut viettämään aikaa Hervantaan pieneen ostariin. Tavattiin siellä mun serkku ja sen ihana-ihana vauva.

Sieltä sitten matka jatkui asuntoautolla Ouluun. Tosin ei ilman mutkia selvitty siitäkään matkasta. Oulussa oltiin sitten maanantaihin asti, ja olisihan siellä voinut olla vaikka kuinkaki pitkään. Kelle ei kelpais loistava seura, lenkkikaveri ja muuten vaan laatuajan vietto parhaimmillaan?!
Laitanpas kuvia reissusta. Tosin tällä mun lumia 800 kameralla tulee niin surkeita kuvia, että oikeen hävettää puhelimen puolesta. Ja siks toisekseen, reissussa oli paljon muutakin mahtavaa, kuin mitä kuvista näkyy, mutta ne on talletettu muistoihin. Veljentytön sanoin: "Mulla on aivoissa kuva ja sydämessä muisto" <3



Perjantaiaamuna tunnelma oli vielä tätä luokkaa...


Matkalla, kun lapsilla oli mun seuraa parempaa tekemistä, sai ite keskittyä koulujuttuihin.


Shoppailua. "äiti saanko...pliide?!"

Matkan yllättäjä. Rengas päätti räjähtää kesken matkan


Ei siinä auttanut muu, kuin ottaa pikku unet silläaikaa, kun veli hoiteli vakuutusasioita


Ja saikin hommat toimimaan, niinkuin aina! Tässä meille saapuu pirssi, jotta päästään jatkamaan matkaa. Asuntoauto lähtee sitten hinausautolla renkaan vaihtoon.


Perillä! Aamulla leikit maistuu ja tytöt nauttii olostaan :)


Meille ruvettiin oikeen nähtävyyksiä esittelee. Tässä sitä oli nähtävää oikeen koko Oulun edestä: Toripolliisi :) Raukka oli niin surullinen ku tori oli melekeen tyhyjä :(

mutta saipahan kuitenkin tytöt kainaloon :)



Lentokentällä kerkesi taas vähän jännitellä ennen lentoa


Kyllä me tykättiin reissusta <3 Kiitos heille kelle se kuuluu! ;) Me tullaan taas!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti