torstai 5. syyskuuta 2013

Vaaauhtiaaaa...!

Tässä on reilu viikon verran sairasteltu ja nyt rupeaa väki olemaan kunnossa...toistaiseksi.
Tänään päätettiin sitten mennä tuohon naapuriin, uuden päiväkodin puistoon pikkusten kanssa. Päästiinpähän jonnekkin, ei kauas, mutta päästiin kuitenkin :)

Nelivuotiaskin oli tärkeenä, koska tämä oli ensimmäinen matka päiväkotiin, minkä hän polki itse pyörällä. Tähän asti pyörää ei ole edes ollut, vaan on potkinut potkupetellä. Nyt kun pyörä ostettiin niin ei tarvinut edes harjoitella ajamista :)
Kypärä piti laittaa päähän niin, että se ei "joujota". Jos nyt ei joku ymmärrä niin se tarkoittaa tietenkin sitä, että se kypärä ei liikuskele itekseen siellä päälaella ja nyökyttele joojoota kokoajan ;D
Meidän Jamililla on noita omia sanoja ja sanontoja. Vasta se halus keittää aamukahvit mulle ja en saanut yhtään auttaa, kun se kerran osaa ite, "itemmin ku sä" :)

Päiväkodin puistossa sitten keinuttiin...


Näytti niin mukavalta tuo keinuminen, että ihan hirveesti teki mieli keinua, mutta isompien (ei ehkä ihan aikuisten mallia) keinut oli sen verran kaukana, etten oikeen viitsinyt jättää Milonia tähän yksin keinumaan siksi aikaa. Olis voinu aina huudella et "eiku yhet vauhdit enää","vielä yhdet", "tota ei laskettu ku se meni pieleen".
Mutta onneksi siellä oli ihana hämähäkkikeinu, mihin mahduttiin molemmat. 


Meinasin sanoa, että teininä, mutta kyllä mä oon jo ihan täys(päinen?)ikäinen ollut jo silloin, niin tuli käytyä toisinaan keinumassa. Piti vaan olla niin pimeetä, ettei kukaan nähnyt, kun hiippailin meidän silloisen kämpän lähelle, vanhan koulun pihaan keinumaan. Varmaan kurkin vielä olan yli, ettei varmasti kukaan nää. Se nyt vaan on niin kivaa se keinuminen! Mutta kuinka noloa oliskaan ollut, jos joku olis nähnyt ;) Siellä keinuin hirveetä vauhtia tukka hulmuten niin, että takuulla otti mahanpohjasta. Ja nyt. Sitä on niin vanha, ettei se enää etes hävetä ;) Tyttöä kyllä vähän hävetti, kun äiti pyysi antamaan vauhtia. Siinä nyt oli niin hankala ottaa ite. Ei tullut apuja ainakaan tänään. Saatiin me sitten kuitenkin ihan hyvät vauhdit...


Jamilille kans...


Nyt täytyy lopettaa kirjottelu, vetää huppu päähän ja lähtee hiippailee tonne päiväkodin pihalle päin...Öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti